Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Goedslapen.nl / LinkerLisse    LinkerLisse.nl / goedslapen.nl

  Goed slapen vindt haar oorsprong in 1945 toen J.J. Linker sr. (Opa Linker) op de fiets langs de huizen ging om oplossingen te bieden voor een te koud bed. De meeste huizen werden toen nog niet centraal verwarmd en had je een kruik nodig om goed in slaap te kunnen komen. Daar had opa Linker een oplossing voor gevonden en kreeg het alleen verkooprecht in Nederland voor ERIKA dekens. In 1973 zetten Jan en Everdien Linker (zoon en dochter) het bedrijf voort onder de naam LinkerLisse.

  In 2000 is door Hans Linker (een zoon van Jan Linker) Goedslapen.nl opgericht met als doel online hulp en onafhankelijk advies te bieden bij het online oriënteren naar goed slapen.

   

  Een juiste keuze maken voor een goed bed blijkt erg lastig en daarbij is telefonische ondersteuning geen overbodige luxe. Daarmee is ook de behoefte ontstaan om het actuele aanbod direct online of telefonisch te kunnen bestellen. 

  De praktijk is nu dat goedslapen.nl opvolging en invulling geeft aan voor velen het bekende en vertrouwde LinkerLisse. Door de opkomst van internet zijn er veel zaken veranderd. 
  De opzet is om de lijntjes zo kort mogelijk te houden en direct van de fabrikant de goederen bij de eindgebruiker af te leveren. 
  Zodoende is het nog beter voor het milieu ook: er is een extra (transport) schakel tussenuit.

  Veel winkelplezier! Wilt u meer weten over Goed Slapen? Bel: 0630777577*

  Kijk intussen maar alvast op goed slapenom "Uitgerust wakker te worden met een stralende glimlach!" 

  Met vriendelijke groet,

  Hans Linker
  GoedSlapen.nl 

  Goedslapen.nl / LinkerLisse                    LinkerLisse.nl / goedslapen.nl

   

  *) Indien telefoon niet wordt beantwoord, laat vooral een (voicemail)bericht achter, dan nemen we contact met je op.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »