Betaalmethoden


Betaalmogelijkheden GoedSlapen.nl


GoedSlapen.nl maakt gebruik van verschillende veilige betaalmethoden. 'Veilig' betekent dat niemand anders bij je gegevens kan en dus ook niet misbruik kunnen worden.

U kunt bij ons op onderstaande manieren betalen (ook achteraf, zie hieronder bij Afterpay):

Achteraf betalen met Afterpay


Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor GoedSlapen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij GoedSlapen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »