Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Aansprakelijkheid

  GoedSlapen.nl heeft de inhoud van de site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan niet garanderen dat de inhoud van deze website en in het bijzonder de daarin vervatte informatie en gegevens te allen tijde en in alle opzichten juist en volledig zijn. Dit geldt ook voor websites of media waarnaar door middel van hyperlinks of anderszins verwezen wordt.

  GoedSlapen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie. Verder aanvaardt GoedSlapen geen aansprakelijkheid jegens degene die inlogt op de website van GoedSlapen of anderszins van deze website gebruik maakt voor schade die daaruit voor deze, uit welken hoofde dan ook, mocht voortvloeien.

  Copyright

  De inhoud en beelden van deze site zijn auteursrechterlijk beschermd.

  Zonder toestemming van GoedSlapen.nl is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren. Indien dit wel het geval blijkt zal dit ook aan Google kenbaar worden gemaakt.

  Merken

  Alle merken op deze site zijn ten aanzien van woord, beeld, en/of verpakkingsvorm - voor zover niet anders aangegeven - eigendom van GoedSlapen.nl. Het is zonder schriftelijke toestemming van GoedSlapen niet toegestaan gebruik te maken van de merkrechten van GoedSlapen.nl.

  Algemeen

  Het is niet toegestaan deze site te framen.

  GoedSlapen.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de informatie op enige site die is verbonden dan wel gelinkt van of naar deze site.

  De verstrekte informatie is aan wijziging onderhevig en kan steeds door GoedSlapen.nl, eventueel zonder aankondiging, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

  Ten aanzien van bestellingen van artikelen in de internetshop zijn de afzonderlijke voorwaarden van toepassing als bij dat onderdeel van de site aangegeven

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »