Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

    Een bed dat het verblijf maakt of breekt. Kies voor een luxe boxspring!

    Je steekt veel energie in de uitstraling van jouw bed and breakfast en daarin mag een goed bed zeker niet ontbreken. Als je goed je best doet voor de sfeer in jouw bed and breakfast, denk dan ook aan het juiste bed waarop elke gast een goede slaapervaring beleeft! 

     

    Kom helemaal tot rust
    Ga je op vakantie, een weekend weg of gewoon een nachtje er tussenuit? Dan wil je natuurlijk lekker slapen. Een consument gaat graag naar een bed and breakfast om de dagelijkse drukte even achter zich te laten en tot rust te komen. Met een goed bed komt (de consument) aan de nachtrust die hij verdiend. Daarnaast hebben gasten van bed and breakfasts vaak een uitgestippeld programma. Ze brengen dagen door op de fiets, in de cultuur van de steden of hebben zakelijke afspraken. Goede rust is dus van belang en een goed bed draagt hieraan bij.

     

    Ervaringen delen
    Een goede of een slechte ervaring maakt of iemand nog eens bij jou boekt. En we kennen allemaal het belang van reviews. Waarschijnlijk bekijk jij ook eerst de reviews voordat je iets boekt of koopt. En aan de hand daarvan maak je een besluit. Stel dat een gast een slechte review op jouw site achterlaat, vanwege bijvoorbeeld het bed wat niet lekker ligt. Dan zien veel potentiële gasten dit. En dat heeft misschien wel gevolgen voor het aantal boekingen in de toekomst. 

     

    Voorkomen dus!
    Dat kan anders! Andersom werkt het natuurlijk ook. Goede reviews trekken nieuwe gasten aan. Slapen is een beleving. Voor de beste slaapervaring zorg je dus voor het juiste bed en aankleding en trek je hiermee meer gasten naar jouw bed and breakfast. 

     

    Even op een rijtje. Een goed bed bij een bed and breakfast zorgt voor...

    • uitgeruste en tevreden gasten;
    • positieve reviews van de tevreden gasten;
    • gasten die jouw bed and breakfast aanraden aan een kennis of vriend;
    • gasten die vaker terugkomen.

     

    In welk bed wil een gast wakker worden?
    Je ontvangt veel gasten met allemaal verschillende wensen. De een heeft het snel koud en wordt graag wakker in een bed dat warmte afgeeft, terwijl een ander het tegenovergestelde ervaart. De een slaapt lekker op een erg hard bed, de ander droomt liever weg op een zacht bed. De een geeft de voorkeur aan een lattenbodem, een ander aan een luxe boxspring. Jij als bed and breakfast eigenaar wil het liefst aan ieders wensen voldoen om je gasten tevreden en uitgerust bij het ontbijt te zien.

    Gelukkig is er ook een groot aanbod in luxe boxsprings en bedden. Maar welke is dan geschikt voor elke gast? 

     

    De zoektocht naar het juiste bed
    Een grote beddenleverancier die geen persoonlijk advies geeft, zelf geen kennis van materialen of vraagt je af welk bed het meest geschikt is voor elke gast? Raak jij ook verdwaald in het grote aanbod hotel bedden, luxe boxsprings en bedbekleding?

    Carien van Geffen is eigenaar van Bed and Breakfast ‘de Olde Hilde’ in Eijbergen. Toen Carien haar Bed and Breakfast begon, zocht ze naar het juiste bed. Een bed waar iedereen goed op kan slapen. En waardoor iedereen volledig uitgerust haar bed and breakfast zal verlaten. Met weinig kennis over bedden wist Carien niet waar ze beginnen moest. 

    Een zoektocht bij grote beddenleveranciers liep uit op niets. Even later kwam Carien bij Goedslapen terecht. Hier werd meegedacht over materialen, stijl en slaapcomfort. En zo werd het juiste bed gevonden. Een luxe boxspring, het meest geschikt bed voor de bed and breakfast van Carien.

    Nu Bed and Breakfast ‘de Olde Hilde’ open is, kan Carien vertellen dat de luxe boxspring van Goedslapen een succes is! Haar klanten zijn erg tevreden met de bedden. Al veel gasten hebben haar bed and breakfast uitgerust en tevreden verlaten. 

     

    Waar let je op bij de aanschaf van een bed voor je bed and breakfast?

    • je wil dat het bed geschikt is voor elke gast; 
    • duurzaamheid: dit vinden gasten steeds belangrijker volgens bedandbreakfast.nl;
    • een bed dat qua stijl helemaal in jouw bed and breakfast past.

     

    Geef de gast een nog persoonlijker slaapcomfort 
    Volgens bedandbreakfast.nl is een bed and breakfast-gast een veeleisende consument die rekent op minstens hetzelfde comfort als thuis. Met het persoonlijke advies van Goedslapen, vinden we het bed waarop iedere gast wakker wil worden. Het bed dat een gast nog een keer terug laat komen. Het bed dat de gast aanraadt aan een vriend of kennis. Gewoon een goed bed. 

     

    Bij Goedslapen kies je voor...

    • voor ieder wat wils in het grote aanbod; 
    • persoonlijk advies waarmee het juiste bed gevonden wordt;
    • korte lijntjes tussen fabrikant en eindgebruiker.

     

    Matras, luxe boxspring, lattenbodem...
    Kies je voor een luxe boxspring of een lattenbodem met een matras? Wellicht vraag je je af, maar wat is beter? Een lattenbodem of een luxe boxspring? Voor een deel is dit afhankelijk van het matras, maar uiteindelijk kunnen beide bedbodems voor het ultieme slaapcomfort zorgen. Hieronder zie je de voordelen van beiden!

    De verschillen tussen een lattenbodem en een luxe boxspring op een rijtje:

     

    Een luxe boxspring...

    • maakt over het algemeen minder geluid dan een lattenbodem;
    • is wat hoger, dit maakt het wat makkelijker om erin te stappen;
    • is helemaal vlak, hierdoor ligt je matras overal op hetzelfde niveau;
    • de stoffering geeft een luxe boxspring een chique uitstraling.

     

    Een lattenbodem...

    • is over het algemeen wat prijsvriendelijker dan een luxe boxspring;
    • houdt het matras frisser, omdat er lucht bij kan komen aan de onderkant;
    • is geen bron van stof.

     

    Lattenbodems, verstelbaar en vlak
    Lattenbodems zoals Reflexion kunnen worden ingesteld op lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Lathouders zijn verstelbaar in soft of hard. De latten van kunststof met glasvezel zijn voorzien van extra openingen voor ventilatie. Lattenbodem Reflexion is verkrijgbaar in vlak en elektrisch verstelbaar. Ook Lattenbodem Emotion is verkrijgbaar in vlak en elektrisch. Deze lattenbodem biedt duurzame kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Het stevige beukenhouten frame geeft een robuuste basis voor de 28 overstekende latten. De verstelbare middenzone geven deze lattenbodem een uitstekend en persoonlijk instelbaar comfort. Alle specificaties van de lattenbodems zijn hier te vinden.

     

    Al in het bezit van een goede bedbodem?
    Heeft jouw bed and breakfast al een goede bedbodem? Kies voor extra luxe met een persoonlijk matras. Matrassen gemaakt van natuurrubber, zoals Matras Saba 24 Puur Natuur, geven warmte af en zijn erg zacht. Een luxe split topper gemaakt van traagschuim met koudschuim zorgt voor een optimale lichaamsondersteuning. Je kan ook kiezen voor Matras Victoria, deze is leverbaar in soft, medium of stevig ligcomfort. 

     

    Één matras voor élke gast
    De technologie van Goedslapen maakt het mogelijk dat één matras geschikt is voor elke gast. Een bed dat bestaat uit verschillende lagen. Deze lagen zijn verwisselbaar waardoor het bed aangepast kan worden naar de wensen van de gast. Bijvoorbeeld van zacht naar hard, of van warmte naar meer ventilatie.

    Bekijk hier het volledige aanbod matrassen en toppers.

     

    Luxe boxspring, hotel boxspring
    De stoffering van een luxe boxspring kan de uitstraling van jouw bed and breakfast helemaal veranderen. Kies bijvoorbeeld voor Hotel Boxspring Premium, deze is speciaal ontwikkeld voor toepassing in hotels en bed and breakfasts. De stevige, luxe boxspring zorgt voor een uitstekend comfort. Liever een elektrisch verstelbare, luxe boxspring? Luxe Boxspring Op den Bergh heeft het allemaal. Met het hoofdbord verander je de hele uitstraling van de kamer. Deze luxe boxspring is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen en drie verschillende kleuren: antraciet, beige en zwart. Daarnaast is er keuze uit drie topmatrassen. Een daarvan is een drukverlagende met NASA traagschuim. 

    Stel je het liefst je luxe boxspring zelf samen? Dat kan met De Ginkel+ Plus boxspring! Kies de kleur van het stof, stevigheid van de twee verschillende matrassen, de kleur van de poten en kies voor een standaard of luxe topmatras. Een luxe boxspring volledig naar wens, bij Goedslapen.

     

    Maak het geheel af met ons beddengoed in de juiste, bijpassende sfeer 
    Met de juiste aankleding, van bijvoorbeeld de luxe boxspring, maak je jouw bed and breakfast helemaal af. Bekijk hiervoor ons aanbod dekbedden, lakens, sierkussens van onder andere Rivièra Maison, vtwonen en Oilily. Zo maak je het helemaal compleet! 

     

    De perfecte match
    Een lattenbodem of toch een luxe boxspring? Met het juiste matras en aangekleed met een passend dekbed en kussens, wordt het bed het middelpunt van jouw bed and breakfast. Biedt elke gast hiermee een goede slaapervaring. Met persoonlijk advies van Goedslapen kies je voor het bed waarop gasten uitgerust en tevreden wakker worden. Het bed dat het verblijf maakt!

     

    Behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »